clear

zoeken

search

Bulkr: volledige fotostreams downloaden van Flickr

03 juni 2010

Flickr claimt meer dan vier miljard (!) foto’s in de database te hebben. Dat gegeven maakt Flickr, wat mij betreft, tot een van de beste bronnen om afbeeldingen te downloaden. Nu heb ik meestal genoeg aan een foto per keer, maar het komt ook wel eens voor dat een gebruiker zoveel mooie afbeeldingen heeft toegevoegd dat je ze allemaal wel zou willen downloaden (als dat mag, uiteraard). Daar heb je dan echter meestal de tijd weer niet voor.

Tijd om kennis te maken met Bulkr. Die applicatie installeer je in een handomdraai met Adobe Air. Daarna is het een kwestie van de gebruikersnaam invoeren, de gewenste afbeeldingen te selecteren en op ‘start download’ te klikken. Relaxed toch?

@

4 Reacties

  1. Henk schreef:

    Mooi, dan ga ik maar eens een backupje maken!

  2. Bas schreef:

    Direct gedownload, ziet er goed uit. Gaat in ieder geval sneller dan in Flickr zelf.

  3. Mooi dat het nut heeft heren, enjoy!

Reageer