clear

zoeken

search

Je tweets origineel houden met Link different

12 mei 2010

Het is een mooie knipoog naar mijn favoriete Apple-filmpje maar het is ook een nuttige tool: met Link different kun je kijken hoeveel van je volgers een site waarover je wilt twitteren mogelijk al gezien hebben. Daarmee houd je je bijdragen aan de grote informatiestroom nog een beetje origineel. Link different garandeert uiteraard niet dat de volgers de link ook daadwerkelijk hebben bekeken, maar je weet dat de kans daarop wel groter is, naarmate er een groter getal staat voor ‘saw it’.

Om de tool te installeren moet je inloggen met je Twitter-account en vervolgens de bookmarklet naar je favorietenbalk slepen. Als je in het vervolg op bepaalde websites belandt hoef je alleen nog maar even op die bookmarklet te klikken.

@

Reageer