clear

zoeken

search

Geluk is een volle accu: de Mophie 3G Juice Pack Air

09 mei 2010

Ik ben nog steeds als een kind zo blij met de iPhone maar een aspect ervan irriteert me: de accu is razendsnel leeg. Dat was bij mijn vorige telefoon ook al het geval maar de iPhone zuigt nog sneller energie dan ‘de Keizer’: afgelopen vrijdag, in Breskens, kostte het met vlagen nogal moeite om contact te krijgen met het netwerk van T-Mobile. Het laden van Tweetie en andere apps duurde daardoor een eeuwigheid. Het resultaat? Toen we tegen vieren weer aankwamen in Middelburg was de accu zo goed als leeg. Na vijf uur dus, terwijl WiFi en Bluetooth standaard uitgeschakeld zijn. Ik had het daar helemaal mee gehad en liep daarom vastberaden naar iZone, op de Markt in Middelburg.

In die fraaie winkel sloeg de twijfel alsnog toe. Zou ik nu gaan voor een externe batterij (zoals ik die ook kocht voor de HTC) of voor het oplaadjasje van Mophie, de Juice Pack Air? Verkoper Machiel wist me te overtuigen: zoveel dikker zou de telefoon niet worden door de Mophie, bezwoer hij me, bovendien zou hij meer ‘prik’ bevatten dan de batterij van Kensington. Ik ging overstag.

Nu, twee dagen later ben ik er al helemaal aan gewend. Ik liet het jasje gewoon lekker zitten omdat het inderdaad wel meevalt met het gewicht en de dikte en belangrijker: ik constateer tevreden dat ik niet meer aldoor op mijn batterij hoef te letten. Dat idee maakt de prijs dan weer een beetje goed. Weer een zorg minder. Geluk is een volle accu.

@

2 Reacties

  1. Annie Maessen schreef:

    Goeie tip. Tenminste………lees ongetwijfeld jouw ervaring nog wel ergens.

  2. Als er slecht nieuws over te melden valt zal ik dat ook zeker doen, maar zonder tegenbericht moet je er maar vanuit gaan dat het bevalt 🙂

Reageer