clear

zoeken

search

140 karakters omzeilen met Twitlonger

15 maart 2010

Sommige mensen kennen Twitlonger ongetwijfeld al langer maar ik maakte er zaterdag pas kennis mee, toen Jeroen Greitemann mij een tweet stuurde met een lange lijst Iphone Apps. Toen ik die lijst vandaag nog eens wat beter bestudeerde zag ik pas dat Jeroen deze service had gebruikt. ‘Handig!’ was mijn oordeel. Het komt tenslotte maar al te vaak voor dat de 140 karakters van een enkele tweet ontoereikend zijn om te zeggen wat je wilt zeggen. Even inloggen met je Twitteraccount en je bent daar voortaan vanaf.

Toen ik op iPhoneclub las dat Twitlonger ook in Tweetie 2 zit (de toepassing die ik gebruik voor Twitter op de iPhone) was mijn blijdschap compleet. Echter: toen ik die app opende kon ik Twitlonger helemaal nergens terugvinden, terwijl ik toch de meest recente versie heb. Heeft Atebits deze functionaliteit er toch maar uitgelaten, of zie ik wellicht iets over het hoofd?

Ik vind het hoe dan ook wel aardig, dat verlenggebeuren. In het tijdperk van de verkorters is een tegengeluid welkom. Freaking Huge moet het zijn!

@

7 Reacties

  1. hiephiep schreef:

    Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
    Nog vele mooie jaren gewenst.

  2. Dank je hiephiep, da's attent van je!

  3. Jean-Paul Horn schreef:

    Hallo Edwin,

    Twitlonger kun je ook niet vinden via een instelling 😉 Bij tweets langer dan 140 karakters wordt automatisch gevraagd of je deze (na submit) wilt plaatsen via TwitLonger of dat je de tweet alsnog wilt aanpassen. Geheel volgens de filosofie van Atebits: val de gebruiker pas lastig als het nodig is 🙂

    En ook van mijn kant een verlate felicitatie met je verjaardag!

    Met vriendelijke groet,
    Jean-Paul Horn,
    iPhoneclub (//www.iphoneclub.nl)
    – Volg ons op Twitter: //twitter.com/iPhoneclub
    – Persoonlijk: //twitter.com/JeanPaulH

  4. boesje schreef:

    goede verjaardag gehad ouwe dibbes ?

  5. @Jean-Paul: hartelijk dank voor je toelichting! Daar was ik zelf nog niet opgekomen (ik houd me doorgaans aan het korte concept)maar ik vind die filosofie van Atebits wel een goede eigenlijk 🙂

    ook bedankt voor de felicitatie.

    @Boesje: ja hoor, het was een lekkere luie, zoals het hoort zonder al te veel bombarie. Ook weer gehad 🙂

  6. Stefan van Hoek schreef:

    Wat leuk. Een demotivational afbeelding. Hier //theburningbiscuit.com/?page_id=177 meer.

  7. @Stefan: ben ik dol op inderdaad. Met //www.zbdigitaal.nl/2009/08/zelf-demotivational-posters-maken-met.html kun je ze ook nog zelf maken, als je een keer tijd over hebt. Geinig!

Reageer