clear

zoeken

search

uTorrent Falcon: overal toegang tot je torrents

09 februari 2010

Ik download tegenwoordig nog maar een fractie van wat ik vijf tot tien jaar geleden binnensleepte maar als ik het doe wil ik wel graag dat het snel gaat. Wat dat betreft ben ik erg tevreden over uTorrent, waar ik in 2008 voor het eerst kennis mee maakte. Die client is klein, snel en krachtig. Meer heeft een mens niet nodig. Het verklaart misschien ook waarom het aantal gebruikers van deze client vorig jaar is verdubbeld.

Vorige week las ik op TorrentFreak dat uTorrent aanvullende software heeft ontwikkeld, in de vorm van uTorrent Falcon. Falcon zorgt er voor dat je vanaf elke apparaat met een internetaansluiting bij je client kunt om je downloads te beheren en te delen. Dat is wat je noemt een prachtige uitbreiding! Er kleeft nog wel een groot nadeel aan Falcon: in niet-Engelstalige landen werkt de software nog niet. Dat ontdekte ik pas toen ik de software wilde uitproberen. Dat is echter een kwestie van tijd, waarschijnlijk.

Je kunt je hier registreren voor een bètaversie van Falcon. Als je nog nooit met uTorrent hebt gewerkt en behoefte hebt aan uitleg, vind je hier een handleiding.

@

Reageer