clear

zoeken

search

NYC Way: een app waar een stad trots op kan zijn

23 februari 2010

De NASA verleidde me gisteren tot het downloaden van de mooie applicatie Lunar Electric Rover Simulator. Dat is leuk speelgoed maar inspireerde me niet tot het leggen van verbanden met toekomstige Zeeland- of bibliotheekprojecten.

Hoe anders is dat met de NYC Way App. Op die toepassing werd ik geattendeerd in The Man on Your iPhone: 3 Government Apps Done Right. Done right indeed! Dit is de eerste keer dat ik een ‘portalapp’ van dit formaat heb ge├»nstalleerd en ik kan je wel vertellen: ik vind hem schitterend…en dat heeft niets te maken met New York. Het gaat me om de uitwerking. Ik geef verder geen toelichting. Probeer ‘m gewoon maar even. Dat kan ook als je geen iPhone hebt, via de website.

Dit is een app die iedere stad zou moeten willen hebben. Ja toch?

@

Reageer