clear

zoeken

search

Het Frisia-Nederland conflict

19 februari 2010

Ik vind dit een fantastische visualisatie. Met Joris Luyendijk heb ik niets, maar de passage die Ingmar beschrijft vind ik prachtig. Of: zuchten onder het terreurbewind van Friesland.

Meer informatie: Ruiter Janssen

@

11 Reacties

  1. schrijverdezes schreef:

    'Met Joris Luyendijk heb ik niets.' Wat bedoel je daarmee? Met zijn ideeën, met zijn uiterlijk, met zijn manier van praten, met zijn boeken (of een combinatie hiervan)? Heb je iets van hem gelezen?

    @Henk: Mee eens.

  2. @Henk: ik zie dat ik er toen nog op heb gereageerd ook…

    @schrijver: dat weet ik niet, want ik heb er niets mee 🙂
    Zonder dollen, ik heb 'm een paar keer op tv gezien en las wel eens een artikel in de bijlage van NRC maar op de een of andere manier sla ik het nu altijd over…

  3. Pescador schreef:

    Fryslân Boppe !!!

  4. @Pescador: het bloed dat door j'adren stroomt maakt je opeens verdacht in dezen. U is infiltrant! 🙂

  5. schrijverdezes schreef:

    Dat boek is best goed hoor. En géén roman 😉

  6. @schrijver: als ik alles wat ik nog wil lezen uit heb zal ik het eens overwegen. Hoor het van veel kanten. Dank.

  7. schrijverdezes schreef:

    Als je nou vandaag eens even zijn column in de bijlage van de NRC leest (over het klimaat). Die vond ik erg goed. Als je je daarin niet kunt vinden kun je de rest ook wel ongelezen laten.

  8. @schrijver: het is grappig, maar ik had bijna de hele bijlage gelezen, behalve die column wederom. Heb je raad nu even opgevolgd en ga nog eens nadenken wat de oorzaak is van mijn mening. Ik begin te vermoeden dat het met zomergasten heeft te maken. Maar je kunt iemand niet afrekenen op zijn schrijfkunsten door een minder aangename manier van presenteren of interviewen.

    Misschien is het ook wel een soort filter. In de HP heb ik ook altijd een paar mensen die ik oversla.

    Vreemd, ik ga toch ook wel vaak voor 'tweede kansen'…

  9. schrijverdezes schreef:

    Zo zie je maar hoe fout tv kijken is… (Maar dat deed je toch nooit?) Ik heb JL hooguit 's in een flits gezien en dus geen mening over hem als persoon (voor zover je die op grond van de tv zou kunnen maken).
    Vond je het wel een aardig stukje eigenlijk?
    En je hóeft niet hoor! Maar het is wel iemand die over betrouwbaarheid van informatie schrijft, dus misschien voor een bibliothecaris interessant 😉

  10. Zo min mogelijk inderdaad, Schrijver. Ik heb de Winterspelen helemaal gemist, alsmede het hele politieke gebeuren vorige week. Wat ik volgde, volgde ik online. Maar gisteren heb ik het weer even geprobeerd. Eerst een uurtje liggen knorren en toen nog een uurtje liggen zappen van real life documentaire naar kletsprogramma. Dan weet ik weer even genoeg 🙂

    Met het stukje is inderdaad niet veel mis verder.

Reageer