clear

zoeken

search

Het bordje van Bibliotheek Langedijk

15 februari 2010

Ik ben nog nooit van mijn leven in Langedijk geweest en de kans bestaat dat dat ook nooit zal gebeuren. De bibliotheek daar kende ik tot voor kort ook niet. Dat veranderde toen de directeur van die bibliotheek, Ton de Kruyff, zich steeds enthousiaster op het sociale web begon te manifesteren. Door zijn blog te volgen leer je steeds een beetje meer over zijn werk en zijn bibliotheek en krijg je steeds een scherper beeld van van het reilen in zeilen in het gebouw. Dat vind ik niet alleen goed, dat vind ik ook leuk.

Vandaag plaatste Ton een filmpje op zijn blog. Een filmpje over een bordje. Dat bordje vind ik verder niet zo  interessant (al feliciteer ik de bibliotheek natuurlijk wel met de certificering) maar ik vind het (werk-)plezier dat de video uitstraalt gewoon zo mooi.

Een bloggende directeur, enthousiasme bij het personeel, een bibliotheek op de digitale kaart. Heus, het kan.

@

4 Reacties

 1. Ton de Kruyff schreef:

  Tof Edwin, heel leuk.
  Op dit moment probeer ik nog een storende spelfout die pas een dag of wat na het maken opviel te verbeteren. Maar dan is t ook helemaal klaar. En ook de certificering 🙂

 2. @Ton: altijd lekker om dingen af te ronden, dan kan je weer allemaal nieuwe leuke dingen gaan doen 🙂

 3. Een leuk blog inderdaad. Briljante inleiding ook in het bericht wie zijn wij:

  "Op ons blog hebben we ons tot nu toe van onze beschaafde kant laten zien. Het is misschien even wennen, maar we kunnen ons niet langer inhouden. Vanaf nu gaan we helemaal los!"

  Ik hoop dat het voldoende effect heeft. Het ziet er in ieder geval uit als een enorm gezellige bibliotheek!

 4. @Jeroen: helemaal los kunnen gaan. Zo moet het zijn 🙂

Reageer