clear

zoeken

search

Zeeland Photosynth

13 januari 2010

Onze interactieve etalage ‘hangt’ weliswaar maar er moet nog van alles aan gebeuren: de software moet nog bijgewerkt worden, de aankleding is nog niet af en over het inhoudelijke aanbod gaan we nog brainstormen. Op dit moment is de etalage zelfs een paar dagen offline, opdat de netwerkaansluitingen aangepast kunnen worden.

Dit alles weerhoudt ons er niet van om de mogelijkheden rondom de etalage en Photosynth verder te  verkennen. Samen met Zeelandnet proberen we Zeeuwse (amateur-) fotografen ook bij dit project te betrekken door hen ‘Synths’ van Zeeuwse objecten te laten maken. De eerste aankondiging staat inmiddels op de website van Zeelandnet. Als het goed gaat breiden we het experiment later uit en komen er wellicht ook meer koppelingen met de Beeldbank Zeeland. Ik ben in overleg, zullen we maar zeggen.

@

Reageer