clear

zoeken

search

Tynt Insight: zien wat mensen van je site kopiëren

02 januari 2010

In het uitstekende overzicht op Smashing Apps, 69 Coolest Web Apps Of 2009, zijn een paar interessante webapplicaties te vinden. Een daarvan is Tynt Insight, een klein script dat, eenmaal toegevoegd aan de code van je blog, website of Ningnetwerk, inzicht verschaft in het aantal keren dat bezoekers tekst van je pagina’s hebben gekopiëerd. Behalve dat, zorgt het script er ook voor dat er een verwijzing naar de oorspronkelijke bron wordt opgenomen, met de vermelding ‘verder lezen’.

Ik probeerde het script uit door een tekst uit een posting van afgelopen week in het kladblok van Windows te plakken en verdomd: daar verscheen -uit het niets- “Meer lezen: //www.zbdigitaal.nl/2009/12/de-interactieve-etalage-installatie.html#ixzz0bTsMGyTC” onder de tekst.

Tamelijk briljant.

@

2 Reacties

  1. Bibman schreef:

    Thx voor de tip – Zal ik ook eens uittesten

  2. You're welcome Laurent!

Reageer