clear

zoeken

search

Omdat het wel kan

18 januari 2010

Dat ik Twitter steeds leuker en nuttiger ga vinden heb ik al te vaak verteld. Dat Twitter ook goed werkt als razendsnelle vraagbaak is ook bekend. Dat we het jammer vonden dat Aladin op Twitter niet goed van de grond komt is ook al oud nieuws. Maar hoewel we nog een beetje mopperen en jaloers zijn (zoals onlangs op de blogs van Jouke en Ton) zijn we ook gewoon erg blij met #durftevragen. Vanochtend stelde ik een vraag over de batterij van de iPhone. Ik kreeg binnen 10 minuten tips, van 11 verschillende mensen. Prachtig toch?

Vandaag ontdekte ik pas dat er ook al geruime tijd een bijbehorende website bestaat: durftevragen.com. Dat is een website met een toelichting uiteraard. Gewoon daar meedoen, zeg ik.

Omdat het wél kan inderdaad.

@

7 Reacties

 1. schrijverdezes schreef:

  'Dat we het jammer vonden enz.' Is dit nou een pluralis majestatis, of schrijf je namens EM c.s.?

 2. Daan schreef:

  Had vrijdag een soortgelijke ervaring toen ik op zoek was naar een tv uitzending die ik graag op DVD wilde hebben. Binnen 40 minuten had ik een aantal reacties en het aanbod van iemand op het DVD te zetten. Mooi!

 3. Jouke schreef:

  Dank voor de tip. Zal me aanmelden.

 4. @schrijver: misschien was ik wel zo vrij om te denken dat Jouke en Ton de site toch ook best aardig vinden.

  Wij EM stonden niet stil bij die 'we' in ieder geval 🙂

  @Daan: mooi inderdaad. Kan er echt blij van worden, van zulke dingen.

  @Jouke: top!

 5. poulus schreef:

  Ok, ik durf te vragen:
  hoe is het met de kater afgelopen?

 6. BB schreef:

  @poulus: heel goed! Geen dorst meer gehad sindsdien en dat hoop ik voorlopig even zo te houden 🙂

 7. Oeps, dat was nog ff een andere account….

Reageer