clear

zoeken

search

In ere hersteld

04 januari 2010

Toen ik onlangs verzuchtte dat ik ook maar eens gelovig ging worden en daarbij wilde gaan voor de oude Griekse goden, wist ik nog niet dat dit sinds bijna vier jaar gewoon mag. Wat een bofferd ben ik! Frank Zappa (thanks @headmusic) zou het me vast vergeven.

Om de 12 Olympische goden te eren draai ik een muziekje. Ik kies voor de bombast van Muse. Knights of Cydonia, om precies te zijn. Die song verwijst weliswaar naar een andere berg dan de Olympus, maar wat zou het? Aaah Aaaah Aaah…..

Come ride with me,
Through the veins of history,
I’ll show you a god
Who falls asleep on the job.
And how can we win,
When fools can be kings,
Don’t waste your time,
Or time will waste you

@

4 Reacties

 1. festina lente schreef:

  Ha, dat doet me deugd, maar dat wist je al! Je moet trouwens Goddelijk huishouden (vertaling van Gods behaving badly) maar eens lezen. Hilarisch. Was een bestseller in Engeland 2 jaar geleden.

 2. Bedankt voor het geweldig nummer Edwin 🙂

 3. Marco schreef:

  +1 voor Zappa 😉

 4. @Festina: de stapel nog te lezen boeken is iets te groot, maar wie weet, komt het er over een tijdje nog wel van. Dank voor de top hoe dan ook.

  @Benoit: you're welcome!

  @Marco: het blijft een bijzondere knakker 🙂

Reageer