clear

zoeken

search

Een brief die een breder publiek verdient…

13 januari 2010

Het leuke blog Letters of Note is gewijd aan correspondentie die een breder publiek verdient. Eergisteren werd daar een brief van de Canadese animator John Kricfalusi gepubliceerd, een brief die hij 12 jaar geleden schreef als antwoord op een brief van een fan, de nu 26 jaar oude Amir Avni.

De brief van Kricfalusi is een prachtig voorbeeld van passie en de bereidheid om andere mensen ook iets bij te brengen. Daar kunnen we allemaal nog iets van leren. Amir is inmiddels een groot tekentalent. Hij zei over de brief van zijn grote held:

I think John puts a lot of faith in the younger generation of cartoonists, and wants to make sure they are well educated. He sees the younger generation as the future of cartoons, and that’s why he’s so approachable and good willed.

Mooi.

Eminem’s Stan is een heel ander type fan maar desondanks denk ik nu ook even aan hem. Kom er maar in, Stan.

@

3 Reacties

  1. Robert schreef:

    Het weblog heeft een aantal mooie brieven geplaatst inderdaad. Ook een brief van de tekenaar van Casper en Hobbes zag ik 🙂

    De brief van een pappa die naar het slagveld trof mij echter erg: //www.lettersofnote.com/2009/11/thousands-of-other-daddies-went-too.html

    Erg mooi geschreven en "mooi" om te zien dat de lezers direct de archieven raadplegen om te zien of deze soldaat de oorlog heeft overleefd.

  2. Inderdaad erg mooi Robert. Dank je!

Reageer