clear

zoeken

search

Blio: oogstrelende software voor iPhones en eReaders

08 januari 2010

Tablet-pc’s en ereaders staan volop in de belangstelling op de Consumer Electronics Show (CES) 2010. Jouke verwees eerder vandaag al naar een video waar ereaders.nl gisteren een toelichting bij gaf. Al die flitsende impressies van de dingen die ons te wachten staan doen me een beetje duizelen. Als je me vraagt op welke technologie of hardware ik mijn geld zou zetten moet ik je het antwoord schuldig blijven. Het lijkt er nog het meest op dat de markt voor ereaders dezelfde weg gaat volgen als die van mobiele telefoons: een groot en divers aanbod.

De tablets zijn natuurlijk prachtig maar gisteren ging mijn aandacht toch vooral uit naar nieuwe software voor ereaders: Blio. Dit product van KNFB is kleurrijk, gratis en veelbelovend.

Binnenkort op je iPhone, met dank aan Ray Kurzweil, de uitvinder.

@

4 Reacties

  1. Jeroen Clemens schreef:

    Prachtig. En gezien wat Kurzweil kan, zal het wel heel goed zijn. Er wordt wel PC genoemd, maar niet de Mac. Maar weer wel de iPhone. Denk je dat het zal draaien op een Mac. Waarschijnlijk wel, niet?

  2. Nat schreef:

    Leuk plaatje, precies wat ik nu allemaal aan het leren ben voor m'n anatomie-toets 🙂

  3. biebblogger schreef:

    Ik ga Blio zeker in de gaten houden. Benieuwd wat het allemaal kan. Via mijn iPodTouch even in de App Store gezocht maar daar zit het programma nog niet in.

  4. @Jeroen: daar staat inderdaad niets over vermeld maar er is ook sprake van tablets, en idd, de iPhone. Dat komt vast wel goed.

    @Nat: ha, dat leren kun je straks dus ook gewoon met je telefoon doen 🙂 Succes met de toets!

    @biebblogger: ik las dat het in februari beschikbaar komt. Nog een maandje geduld dus ^^

Reageer