clear

zoeken

search

Wikiwijs: schoolbieb 1.1.2 beta

15 december 2009

Zeiken is het laatste dat ik wil doen, maar ik vind het wel opmerkelijk dat Schoolbieb geen centjes meer krijgt (PDF) (al schijnt het product wel opgekocht te worden; zie het commentaar van Astrid) terwijl het verantwoordelijke Ministerie tegelijkertijd trots Wikiwijs presenteert. Volgens sommigen weliswaar te vroeg, maar toch: Wikiwijs lijkt best wel een beetje op Schoolbieb.

Schoolbieb kreeg hier 19 stemmen. Niet zo gek veel. Maar dan nog is het opmerkelijk, toch?

Ik zie ongetwijfeld allerlei dingen over het hoofd, maar iets zegt me dat versmelting ook best had gekund.

@

2 Reacties

  1. Astrid schreef:

    Om met de woorden van Eppo te spreken: verbinding, daar gaat het om! (en ik wacht nog steeds op officieel nieuws…)

  2. @Astrid: ik ben benieuwd!

Reageer