clear

zoeken

search

Eppo van Nispen tot Sevenaer nieuwe directeur van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek

17 december 2009

Gisteren was hij nog te gast in de Zeeuwse Bibliotheek en hij sloot de dag af met een prachtig verhaal over de toekomst van het boek, het beeld, de mens. Na afloop hadden we het nog heel even over zijn carrière, daar vroeg ik naar omdat hij ooit had verteld dat je na zes jaar iets nieuws moet gaan doen. Gisteren zei hij alleen dat hij inderdaad andere dingen zou gaan doen in 2010, maar hij zei niet welke dingen.

Vanochtend meldde onze directeur in een overleg dat Eppo van Nispen per 1 juni is benoemd tot directeur van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Dat bericht deed me (opnieuw) schaterlachen. Lees het bericht Eppo van Nispen, de schoft nog eens, dan weet je waarom ik vind dat dit een geniale move is, zowel van Eppo als van CPNB.

Voor DOK Delft zal het ongetwijfeld even slikken zijn maar schrikken zullen ze niet. Hij had het immers al vroeg aangekondigd.

Vanaf deze plek feliciteer ik Eppo en CPNB van harte. Boekpromotie krijgt nieuw elan!

Zie ook: Boekenbons

@

6 Reacties

  1. Eppo schreef:

    Hey Ed raket, dank voor zulke mooie woorden. Helaas kon ik je het niet vertellen. We drinken er nog wel weer enn pilsje op.

  2. dicksche schreef:

    Eppo,

    Van harte gelukgewenst. Inderdaad een geniale move voor een (op verkeerde gronden) erkende boekenhater. Je zult het ongetwijfelfd heel goed gaan doen. Even, maar anders, eigenzinnig als Henk Kraima! En je blijft in de buurt!

    Dick Scheepstra

  3. schrijverdezes schreef:

    Misschien zochten ze iemand met 'affiniteit met de doelgroep'?

  4. @Eppo: goed plan! Ik ga met veel belangstelling volgen wat je daar allemaal gaat doen.

    @schrijver: op zeker! 🙂

  5. wereldvansofie schreef:

    Wat een heerlijke soap 🙂

  6. @Cis: je blijft kijken 🙂

Reageer