clear

zoeken

search

Deel je schatten nu oneindig: Zeeuwse Bibliotheek 150 jaar

30 december 2009

Nu ik toch liep rond te dabberen met mijn camera leek het me ook aardig om tegengewicht te geven aan al dat interactieve geweld en een paar kiekjes te nemen van de tentoonstelling Deel je schatten nu oneindig. Dingen achter glas laten zich niet zo makkelijk vastleggen, helaas, maar het is beter dan niets toch?

@

4 Reacties

  1. Anke Nijsse schreef:

    Dingen achter glas zijn altijd lastig te fotograferen! Je zegt 'helaas'. Onze collega Zullie kan schatten oneindig mooi fotograferen, misschien een idee voor januari? Voor Flicr? Voor de uitstraling?

  2. @Anke: Dat ben ik helemaal met je eens. Aan 'Zullie' is dat wel besteed en we doen veel te weinig met beeld op het web. Zonde, vind ik altijd.

  3. Anoniem schreef:

    Misschien de truk met de polarisatiefilter eens proberen dan.

  4. @Ano: dat woord moest ik even opzoeken 🙂 Denk dat zo'n filter voor een coolpixje niet opgaat…

Reageer