clear

zoeken

search

Zelfmoord in de bibliotheek

04 november 2009

Meerdere zelfmoorden in een en dezelfde bibliotheek? Zo’n bericht trekt mijn aandacht. Ten eerste omdat ik me niet goed kan voorstellen dat je zelfmoord wilt plegen in een bibliotheek, ten tweede omdat ik me afvraag waarom nu juist een biblioth√©√©k zich daar goed voor leent.

Bij het bekijken van foto’s van de Bobst Bibliotheek is die tweede vraag in ieder geval beantwoord. Maar triest blijft het.

@

Foto: Loop Oh

2 Reacties

  1. karin r. schreef:

    ik geloof ook niet dat degene die met dat idee rondloopt zich bezig houdt met deze vragen. denk dat de persoon zich alleen afvraagt hoe snel zijn pijn over is. lijkt me zo'n bieb wel een goeie plek.

  2. @Karin: daar heb je denk ik wel gelijk in maar ik vind het altijd wel een gek idee dat de ene kiest voor een sprong en de ander voor een kogel of een trein bijvoorbeeld.

Reageer