clear

zoeken

search

Op zijn best, bugger off

07 november 2009

Soms vind je vreemde berichten in je mailbox. Ik heb het meegemaakt dat een mafketel teksten van mij had gejat,  ik daar vervolgens over schreef en dat hij ging dreigen met allerlei rechtszaken. Ik heb het ook meegemaakt dat ik op zogenaamde splogs terecht kwam. Ik heb zelfs ervaren dat mensen zich voelde aangesproken door het feit dat ik hier iets schreef over het figureren op de werkvloer en alles wat daar mee samenhangt en dat ik een pas op de plaats moest maken. Ik heb in een paar jaar tijd geleerd, kortom, wat je wel en niet kunt maken op een weblog. Daar vloeit uit voort dat ik me nog steeds inhoud, en behoorlijk ook,  het is niet anders.

Maar nu zie ik dat een bericht de spamfilterdans van Gmail is ontsprongen en krijg ik, in het Engels, een vriendelijk verzoek voor een linkuitwisseling. Op verwijzingen ben ik dol, laat daar geen misverstand over bestaan, maar links in de categorie ‘Op zijn best’ kunnen niet op mijn sympathie rekenen. Door erover te schrijven help ik ze ook nog eens een handje, maar geloof me, deze post is bedoeld als waarschuwing.

Gekkenhuis, op zijn best!

@

2 Reacties

  1. Jens Swelson schreef:

    Geef de link dan even het no follow attribuut mee, dan heeft de eigenaar al een stuk minder aan de link. Nu is het best een waardevolle link, omdat hij mooi in de tekst van het bericht staat en ook gevolgd wordt door Google.

  2. @Jens: bij deze! Daar had ik nog niet eens gedacht. Dank je.

Reageer