clear

zoeken

search

Michael Minneboo interviewt Tonio van Vugt

13 november 2009

Michael Minneboo is een journalist en audiovisueel programmaker die sinds 2006 een weblog over films, strips en media bijhoudt: Mike’s Webs. Dat weblog mag ik graag lezen, juist omdat ik zelf niet veel weet van strips en de wereld daaromheen. Mike’s Webs is een plek waar ik veel kan leren.

Michael mailde mij onlangs met de opmerking het dat het 15 jaar oude tijdschrift Zone 5300 (over strips, cultuur en curiosa)  wat hem betreft in veel meer Nederlandse bibliotheken zou mogen liggen. Een korte blik in Worldcat leert me dat hij gelijk heeft.

Daarom breng ik Michael’s interview met hoofdredacteur Tonio van Vugt graag onder de aandacht. Misschien dat het collega’s ervan kan overtuigen om het blad op te nemen in de collectie. Bij dezen!

@

Reageer