clear

zoeken

search

Het prinsesje weer redden: New Super Mario Bros Wii.

25 november 2009

2009 is een beetje een gaapjaar, voor wat betreft nieuwe games voor de Wii maar gisteren heb ik er dan toch weer eens eentje gekocht waar ik me vanavond lekker mee op de bank ga nestelen: New Super Mario Bros Wii.

Je eerste gedachte bij het aanschouwen van deze game is: “weinig innovatief van Nintendo, om voort te borduren op het succes van een side-scrolling game van 22 jaar geleden” maar je begrijpt al snel dat iedereen die dat spel ooit met plezier heeft gespeeld (en dat zijn nogal wat mensen) nu ook weer zullen genieten van alles wat dit spel te bieden heeft. De recensies (hier en hier bijvoorbeeld) zijn goed tot zeer goed.

Ik ga me er wel mee vermaken, vermoed ik 🙂

Gerelateerde posts:
Ouwe trouwe Mario
Mash-up van de week: Doomed Mario
Frustratie is de motivatie
Een van de langste sjaals ooit
Super Mario als straatkunst
Wachten op de Wii, verlangen naar een schemerprinses

@

5 Reacties

 1. Nat schreef:

  Joey en ik zijn er blij. Vooral het feit dat we elkaar in een afgrond kunnen flikkeren is erg leuk 🙂

 2. Nat schreef:

  mee…zucht

 3. Ik heb vanavond de eerste twee werelden gespeeld maar gaf het even op bij dat kasteel. Ouwerwetse frustratie 🙂

  Dat samen spelen lijkt me ook heel aardig. Ga ik gauw eens doen!

 4. Jeroen schreef:

  Ed Kerel,
  hij is nu al een klassieker, wat een ouderwetse "Mens erger je niet" frustratie. Je hebt niets in eigen hand met die multiplayer, kijk nu al uit naar het spelen tijdens het gameweekend 🙂
  Maar hier in huis is hij erg populair, en ook handig dat ik die jongen op moeilijke stukken even kan helpen.

  En dan ook nog volgende week Zelda op de DS, tijd tekort zeg maar.

  Laters

 5. Hee Kruse!

  Had kunnen bedenken dat jij hier ook al maximaal in zou zitten. u is en blijft een diehard 🙂

  Geniet ervan, met de kids!

Reageer