clear

zoeken

search

Gaming in de Zeeuwse Bibliotheek

27 november 2009

Je bent net uit bed (na een nachtje doorhalen). Op je werk word je verrast door twee stagiaires van TV Walcheren, die een item aan het maken zijn over de gamemiddagen in de Zeeuwse Bieb.
Je vertelt dat het vrijwel altijd vol zit maar juist op dat moment zijn er nog maar drie kids. Zo gaan die dingen nu altijd ๐Ÿ™‚ Maar leuk is het wel, dat er aandacht aan besteed wordt.

Gerelateerd:
De Bieb is hun thuis, the kids are alright, deel 2
Runescape for Life!
Eerste Game Event 2007
Een connectie met gamers: Lan Party in de ZB
Gamen in de bibliotheek

@

14 Reacties

 1. festina lente schreef:

  Lol; dat laatste shot is ook prachtig, van die half gevulde boekenkasten….

 2. Sybilla schreef:

  Verrast? Ziet het altijd zo netjes en opgeruimd uit bij jullie dan?

  Leuk filmpje ๐Ÿ™‚

 3. @Festina: er is hier de afgelopen maanden zeer drastisch gesaneerd, i.v.m. het omwerken naar RFID. Dat levert nu nog wat gaten op, maar op termijn gaan we het wellicht benutten voor frontale opstellingen. Ben benieuwd!

  @Syb: jazeker! We zijn een keurige bibliotheek ๐Ÿ™‚ Maar er zijn natuurlijk ook rubrieken waar je het gewoon nooit echt netjes krijgt (dierenboeken, knutselen, enz)

 4. Daan schreef:

  Lang leve de Hoody Librarian… Veel beter dan al die pakken.

  Fijn weekend!

  D

  Ps: Ik vond die Hongaarse herrie (vp Volbeat) helemeaal niet raar hoor ๐Ÿ™‚

 5. Cheers Daan! jij ook.

  Maar goed vond je ze toch ook niet mag ik hopen?

 6. Rolf Bosboom schreef:

  Aardige reportage, al is het merkwaardig dat geen van de (drie) kids aan het woord komt. En dat ze je naam niet goed kunnen spellen.

 7. Daan schreef:

  @Edwin: Het is niet echt mijn genre nee, ik hoor toch liever iets anders, een fris Brits bandje of zo.

 8. @Rolf: het zijn de pro's die de stagiaires de kneepjes van het vak moeten bijbrengen he ๐Ÿ™‚ Misschien af en toe een gastcollege op het ROC?

  De ontbrekende N zag ik ook, zij het pas in tweede instantie.

  @Daan: zijn die er nu nog steeds, van die frisse? Kom maar weer eens met een listige tip. Je wilt niet weten hoe vaak ik nog plezier heb van die oude tips van jaaaaaren terug. Toen nam ik het niet meteen van je aan, maar die eerste Block Party zit nog heel vaak in de cdspeler van de auto….

 9. Daan schreef:

  @Edwin: Ja zeker, ik kreeg tijdens Londen Calling afgelopen zaterdag weer een fraaie van Indindo via de sms door, Four Dead in Ohio. Heb ik nog over geblogd afgelopen maandag (wel opletten hรจ? hihi), kruising van ouwe Oasis, The Verve en Kasabian. Ik vind het lekker! Zie //bit.ly/5Dmtxf en check //www.myspace.com/fourdeadinohioband

  In hun laatste blog over het optreden Amsterdam staat o.a. dat ze met een EP komen in de lente van 2010.

  Oh ja, in diezelfde blogpost van mij staat ook Delphic maar het kan best zijn dat je die al eens op LC gezien hebt. Stonden een paar maanden geleden in het voorprogramma van (jawel) Bloc Party. Zie //delphic.cc/

  Indindo zelf ligt iets achter met het plaatsen van zijn blogpostjes (zie indindo.web-log.nl, hij is inmiddels al bij Pukkelpop dag 2…) maar tzt zul je daar ook nog een verslag vinden van LC.

  Tot zover Britpopje Daan

 10. Dank je Daan! Die dooien klinken prima. Valt me wel op dat Soulseek maar weinig teruggeeft op die namen, dat gebeurt niet zo vaak.

  Via Hyves meldde iemand ook dat Bombay Bicycle Club en The Boxer Rebellion dik in orde waren. Zal ik ook nog eens luisteren. Die fietsclub heb ik volgens mij ook al eens gezien. Komt me zo bekend voor. Ik heb muziek nog nooit zo slecht bijgehouden als dit jaar lijkt het wel.
  Moet inderdaad beter opletten ๐Ÿ™‚

  Thanks!

 11. Daan schreef:

  @Edwin: Niet zo raar van Soulseek denk ik, Four Dead in Ohio heeft net 1 of 2 singles uit en hebben nog niets een EP. Delphic heef tot dusver alleen vinyl en download singles op de markt gebracht, ook nog geen cd overigens.

  Bombay Bicycle Club zag ik op Pukkelpop dit jaar. Jij waarschijnlijk vorig jaar of zo op LC. Vier kleine jonge jochies in korte broek die nog veel moesten leren. Ik vond de stem van de zanger irritant en heb het niet lang volgehouden. Hebben inmiddels vast veel bijgeleerd.

  The Boxer Rebellion bestaat al sinds 2003 maar is bij mij nooit blijven hangen.

  Je hebt in ieder geval weer iets om naar uit te kijken in 2010 met die dooien ๐Ÿ™‚

  Oh ja, Kasabian blijft natuurlijk ook steengoed, die 3e cd is top!

 12. Dat verklaart een hoop inderdaad ๐Ÿ™‚

  Die van Kasabian heb ik ff opgezet. Is inderdaad erg lekker. Draaien ze in mijn kroegje ook regelmatig…

 13. davidovix schreef:

  Heey Edje

  Gaaf filmpje, en het viel nog best mee met je vouwen, ahum.
  De kasten zien er inderdaad wel erg gesaneerd uit.

  Gr
  Kees

 14. @Kees: je hebt van die dagen…

  Tis in ieder geval wel grondig gebeurd, dat saneren ๐Ÿ™‚

Reageer