clear

zoeken

search

Sergey Brin geeft antwoord

25 oktober 2009

Ik neem niet zo vaak de tijd om video’s van interviews te bekijken maar voor het interview van John Battelle met Sergey Brin reserveerde ik de achttien minuten graag. Brin verscheen onverwacht op de Web 2.0 Summit 2009, een congres waar veel grote namen uit de ICT-wereld ten tonele verschijnen.

Op zijn hippe Fivefingers geeft de 36-jarige Brin tekst en uitleg bij recente ontwikkelingen rondom Google.

Q: Give a 2 years or 3 years out vision of what Google Books will be?

SB: Yeah thanks for that question. I’ve been surprised about the controversy there. We want to make books available on a huge scale. We overcame tech challenges. We had to overcome the legal dispute, which we’re working on. These books have great content, even if they’re 50 years old. People need to access them and we need to pay them for that, we know that. I’m surprised by the resistance. But I’m optimistic that we’ll be successful and that we’ll provide access to tens of millions of books.

De video is de moeite waard. Als deze materie je interesse heeft kan ik de bijdrage van Bram Koster op Bijgespijkerd.nl ook van harte aanbevelen: Google spint haar eigen sociale web.

@

Reageer