clear

zoeken

search

Klassiekers deel 68: Me so horny

04 oktober 2009

Eind jaren ’80/begin jaren ’90 was ik in het weekend vaak te vinden in discotheken. Ik was daar meestal niet om te dansen maar er zijn wel een paar periodes geweest dat ook ik me John Travolta waande. In de tijd  waarover ik al repte in Klassieker 29 bijvoorbeeld. We dansten toen ook een tijdje op Get the fuck out my house van 2 Live Crew, een plaatje met samples uit Eddie Murphy’s one man show Delirious en uit Klassieker 37.

Ik kocht de cd-single zelfs. Ik gaf in die tijd namelijk ook veel feestjes omdat ik net op mezelf was gaan wonen. De song was niet meer dan een ‘b-kant’. (lastig in het geval van een cd) De grote (nummer 1-) hit van de band was Me so horny. Waarom dat zo’n grote hit werd laat zich niet zo moeilijk raden. Het begon met een sample uit Full Metal Jacket:

What’ll we get for ten dollars?
Every ‘ting you want
Everything?
Every’ting

@

9 Reacties

  1. schrijverdezes schreef:

    Ik merk niks geks bij het toekennen van labels. Dit terwijl ik elke blogpost toch minstens 3x (her)publiceer. Zou het aan je sjabloon kunnen liggen?
    Ik kon pas geen plaatjes meer invoegen. Dat bleek toen aan het vinkje 'akkoord met de voorwaarden' te liggen dat ineens uitstond (ontdekte Astrid). Kan dit ook zoiets zijn?
    Of begrijp ik het probleem niet? (Ook zeer goed mogelijk.) Dan excuses.

  2. schrijverdezes schreef:

    Ja, da's dubbel niet goed opgelet (dus 2x sorry): reactie onder de foute post en het probleem niet begrepen. Het gaat om een maximum van 2000 labels? (Of toch niet?) Logisch dat ik daar geen last van heb!
    Nou ja, zondag hรจ ๐Ÿ˜‰ (Dus het valt nog alles mee.)

  3. Hoi Schrijver,

    De melding gaat inderdaad over 2000 labels maar dan dus blijkbaar opeens over alle labels die je ooit hebt gebruikt. Ik gebruik sommige veel vaker (bibliotheken, boeken, enz) maar ook vaak nieuwe. Dat mag dan opeens niet meer. Vind ik toch vreemd.

    Dat van die plaatjes heb ik dan weer niet. Heeft misschien ook iets te maken met die nieuwe editor

  4. Luud schreef:

    Vet nummer… ๐Ÿ˜‰

  5. poulus schreef:

    Een enkele keer draai ik het nummer nog in Schuttershof. Misschen ook wel a.s. vrijdag tijdens de rewind-avond.

  6. @Poulus: ik zag een poster van die avond inderdaad, en vroeg me nog af wat voor soort rewind dat zou worden. Het kan ook alleen disco zijn natuurlijk…

    Heel misschien kom ik weer wel eens een keer. Het is al lang geleden. Meestal haal ik de latere avond niet ๐Ÿ™‚

    Thanks

  7. poulus schreef:

    Toch niet komen dansen?!
    Net als zovelen overigens.

  8. @Poulus:

    Het kwam er niet meer van nee. Probleem met mij is dat ik meestal 's middags al aan de biertjes ga en dan meestal de late avond niet meer haal. Zullen de eerste tekenen van ouderdom wel zijn.

    Was het niet zo druk dan? Dacht dat Schutters altijd nog afgeladen was op zulke avondjes…

Reageer