clear

zoeken

search

Het Vergeten Verhaal

21 oktober 2009

Het Vergeten Verhaal bestond ook al in 2007 maar ik lees er vandaag voor het eerst over. Een interessant project:

“Miljoenen verhalen gonzen over de wereld. Slechts enkelen daarvan worden opgepikt door de reguliere media. Vele anderen blijven vergeten. De Dick Scherpenzeel Stichting is op zoek naar die verhaalideeën die onderbelicht zijn gebleven, genegeerd of vergeten.

Op deze website kun je tot 10 december 2009 zelf onderwerpen insturen voor verhalen die volgens jou verder uitgewerkt zouden moeten worden door de media. Een jury bestaande uit journalisten van naam, bekijkt de verhaalideeën en stelt daaruit een top tien samen. Vermoedelijk 18 december wordt de top tien bekend gemaakt op het vergeten verhalen festival. Belandt het verhaalidee dat jij hebt ingezonden in de top tien, dan kun je een Flip Mino HD winnen, een minicameraatje!

Wil je in aanmerking komen voor het reisfonds om een of meer ingezonden verhaalideeën uit te werken tot een volwaardige publicatie of een uitzending? Stuur ons uiterlijk 10 december een plan van aanpak.” 

@

Attendering: Eric Hennekam

Reageer