clear

zoeken

search

Exit Technorati

15 oktober 2009

Blogzoekmachine Technorati heeft onlangs weer een zak met duiten ‘opgehaald’ en heeft en passant ook een nieuw smoelwerk gekregen.

Technorati was altijd al onbetrouwbaar in zijn indexering maar omdat de ‘autoriteit’ die de zoekmachine toekent aan weblogs ook wordt gebruikt voor lijsten als de Marcom Top 100 hield ik die autoriteit altijd toch in de gaten. Vandaag constateer ik dat ‘de autoriteit’ van ZB Digitaal, net als die van vele andere Nederlandstalige blogs, is gereset en terug op nul is gezet. Op het Technorati weblog natuurlijk een heel verhaal over postfrequentie, actualiteit en meer van dat fraais maar ik ben er niet van onder de indruk.

Exit Technorati.

@

3 Reacties

  1. WoW!ter schreef:

    Ook marketingfacts staat op 0. Hihihi

  2. Christian schreef:

    Ik heb Technorati al nooit begrepen. Mijn authority is nu eindelijk wel eens op 1 gezet – heel lang was die gewoon 0 – maar met de zoekopdracht 'digitale archivaris' vind ik mezelf niet eens. Nou ja…

  3. @Wowter: volgens mij zo'n beetje allemaal. Frankwatching had 1 gisteren.

    @Christian: jij en Technorati: dat komt nooit meer goed 🙂

Reageer