clear

zoeken

search

Expositie: de latente talenten van collega’s

27 juli 2009

Het komt nogal eens voor dat informatie over activiteiten en exposities in de Zeeuwse Bibliotheek mij niet bereikt. Vandaag is dat anders. Bovenstaande folder ontving ik via een mail van de personeelsvereniging. “Om zelf te verspreiden”, stond eronder.

Dat laat ik me geen twee keer zeggen! Deze expositie, georganiseerd door collega Julia, schetst een verrassend beeld van de artistieke kwaliteiten van een groep collega’s van de Provincie Zeeland en van de Zeeuwse Bibliotheek. Van sommige van die collega’s wist ik dat ze over die kwaliteiten beschikken (Henk, Marian, Peter, Juliette) maar aan de anderen geeft deze tentoonstelling, wat mij betreft, ‘een geheel nieuwe dimensie’.

Uit de aankondiging:

De Zeeuwse Bibliotheek presenteert van 21 juli t/m 12 september 2009 een zomerexpositie met werk van leden van de personeelsvereniging van de Provincie Zeeland en werknemers van de Zeeuwse Bibliotheek. Bij deze organisaties zijn er veel creatieve en talentvolle mensen
werkzaam. Zij krijgen nu de gelegenheid om het werk te tonen dat zij in hun vrije tijd gemaakt hebben.
De expositie is door het gehele gebouw, van de expositieruimte in het souterrain tot het Zeeuws Documentatiecentrum op de tweede verdieping, te zien. Een diversiteit aan kunstvormen komt aan bod. Sieraden, schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, tekeningen, glas-in-lood en poëzie.

Komt dat allen zien!

@

2 Reacties

  1. Henk schreef:

    Dank, helaas werken de links naar ondergetekende, Zullie en Peter niet.

    Henk

  2. O jee, ik had verzuimd dat te controleren maar heb het nu hersteld. Bedankt voor het doorgeven Henk!

Reageer