clear

zoeken

search

Weblog van de maand: Anarchiel

01 juni 2009


Het komt niet zo heel vaak voor dat ik bij een eerste bezoek aan een weblog denk: “deze ga ik volgen in Netvibes”. Bij het zien en lezen van het half jaar oude Anarchiel.com gebeurde me dat wel. Op deze fraai ogende website wordt getrapt met verstand. Daar houd ik van. Het probleem is echter dat Anarchiel geen RSS biedt. Dat probleem heb ik vanochtend nu maar eens getackled door Feedage in te zetten. Nu heeft de site wÊl RSS.

De directe aanleiding om deze maatregel te nemen was het lezen van een mooie bijdrage over Calvijn en het herlezen van een post over Balkenende’s paard van Troje: Mediawijsheid. Dat is lekker leesvoer.

Liefhebbers kan ik ook de bibliotheek van Anarchiel aanbevelen.

Zo doe je dat.

@

5 Reacties

 1. Anarchiel schreef:

  Hai Edwin,

  Wow…. Dank dank dank!

  Ik zit met een rooie kop hoor, dat mag je best weten 😉 We doen in ieder geval ons best en zullen dit zeker blijven doen. En met dit soort berichten is de stimulans alleen maar groter.

  Trouwens, we hebben wel een RSS-feed 😉 alleen is ie tegenwoordig ie moeilijker te vinden. Hij staat hier: //www.anarchiel.com/rss/feed/

  Maar je huidige oplossing is ook perfect natuurlijk. Nogmaals hartelijk dank voor je mooie woorden, ik word er helemaal blij van!

 2. Hoi Anarchiel,

  Bedankt voor je reactie. Het is altijd leuk om te lezen dat een compliment bij de rechthebbende aankomt.

  En je ziet: als je je onderwerpen met zorg kiest en uitwerkt zoals jij dat doet, komt de waardering vanzelf…ook in de vorm van links 🙂

  Maar werk je nu alleen of toch in teamverband? Dat is me niet helemaal duidelijk.

  Hoe het ook zij: ga vooral zo door!

  En wat betreft die feed: die zocht ik met de autofunctie van Netvibes, die vond niks. Misschien moet je ‘m iets prominenter op de site zetten?

 3. Anarchiel schreef:

  En meteen weer terug. Vroeger stond de RSS link bovenin, maar dat is er bij het nieuwe design een tikkie bij ingeschoten…. Kreeg ook niet het idee dat veel mensen er gebruik van maakten. Ik knal hem ook wel in het ledenservice boxje, is ie makkelijker te vinden.

  Ik heb Anarchiel.com opgericht met Ingsoc, dus het is officieel ons ding. Echter, Ingsoc is niet echt een schrijver (we zijn ondertussen met allerlei andere media bezig) en dus trok ik de kar voornamelijk. Tot ik op Jim en Guido stuitte, die ik ook meteen verzocht heb om voor Anarchiel.com te gaan schrijven. Beiden hapten gelukkig direct toe 🙂

  Jim is echt de man van het diepgaande uitzoekwerk, zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt aan je links. Ik pak vaak wat actuelere zaken aan en zo nu en dan plaats ik een onderbouwd betoog.

  Kortom: het is een gezellig teampje geworden 🙂 Ik hoop dat we je nog van interessante informatie kunnen blijven voorzien en nogmaals dank voor je mooie woorden!

 4. En jij voor de toelichting!
  Veel succes.

 5. Anoniem schreef:

  Inderdaad bijzonder goede artikelen. Goed onderbouwd en gedocumenteerd, of je het er nu mee eens bent of niet. Een verfrissende wind bij alle overheidspropaganda waarmee we worden overladen.

Reageer