clear

zoeken

search

Benut overheidsdata op datzouhandigzijn.nl

12 juni 2009

Erwin Blom maakt op Checklist melding van een mooi initiatief: Datzouhandigzijn.nl:

Zaterdag wordt in Amsterdam Hack De Overheid gehouden. Een dag waarop developers en andere betrokkenen bij elkaar komen om aan toepassingen met overheidsdata te werken. Het onderwerp ‘open data’ leeft. En niet alleen bij de buitenwereld. Ook bij de overheid zelf. Daar is het besef groeiende dat het beschikbaar maken van overheidsgegevens belangrijk is.

In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn we (The Crowds) betrokken bij Dat Zou Handig Zijn, een project om idee├źn te genereren voor open data. Dus heb je plannen waar bepaalde overheidsgegevens voor nodig zijn, laat het weten. Of denk je al mijmerend wel eens ‘wat zou het toch handig zijn als ….’ Doe mee. Hier.

Meer lezen:
Voorbeelden Open Data
Wedstrijd

@

Reageer