clear

zoeken

search

Oud nieuws

25 maart 2009


Voordat ik mij weer op een nieuwe dag input en nieuws stort kijk ik nog even terug op het resultaat van een uurtje feeds scannen van gisteren. Er is zoveel te doen en te zien! Het gaat gewoon nergens meer over. Een paar toppers:

Ik hoor mensen wel eens verzuchten dat ze geen onderwerpen weten om over te bloggen. Dat kan natuurlijk. Je moet ook maar net je eigen draai kunnen en willen geven aan nieuwsberichten. Je moet er de tijd maar voor hebben.

Maar zeg nu niet dat er geen mooie onderwerpen zijn. Van de dertien bovenstaande links kun je gemakkelijk even zoveel postings maken. Een dag later voegt dat echter niet meer zoveel toe. Het nieuws is zoooo gisteren.

Op naar een nieuwe dag.

@

11 Reacties

 1. boesje schreef:

  Wat een opsomming zeg met als resultaat 13. Je lijkt wel een boekhouder. Je weet toch …….

 2. Haha,

  Als er geen boekhouders waren ^^

 3. schrijverdezes schreef:

  Ik ben zo’n mens die dat niks weten om over te bloggen steeds vaker verzucht, en dat komt misschien juist wel door dat ‘Een dag later voegt dat echter niet meer zoveel toe.’

 4. @ Schrijver: daarom is het soms ook goed om helemaal je eigen verhaal te vertellen. Dan ben je nooit te vroeg of te laat namelijk. Prima toch?

 5. schrijverdezes schreef:

  Ha ha, moet je wel een verhaal hebben natuurlijk…

 6. Jij hebt er in ieder geval meer dan genoeg. Alleen al die observaties in het openbaar vervoer: prachtig zijn ze.

 7. schrijverdezes schreef:

  Dat was er slechts een! (En nog een kleintje misschien.) Daar kan de schoorsteen niet van roken… (ofwel een blog niet van bestaan). En ik zit toch bijna elke dag in heel wat OV en ben altijd gespitst op conversaties van de medemens. Misschien moet ik op mijn vrije dag maar in de tram gaan zitten, met een opschrijfboekje. Of naar de dierentuin…

 8. bedankt voor het compliment, denk ik

 9. Daan schreef:

  Oh jee, al 2 dagen niet geblogd. Ben je nu boos? 😉

 10. puzzle schreef:

  Op mijn blog las ik je reactie – het heeele weekend niet geblogd – maar toch staat mijn teller op 23ongelezen posts van jou ???
  leuk getal trouwens..
  tot digi.

 11. @ schrijver: goed plan!
  @Marina: jou ga ik gauw mailen.
  @Daan: boe!
  @puzzle: meestal kom ik wel aan de 3 postjes per dag inderdaad maar ook vandaag toch weer maar een. Er is nog hoop 🙂

Reageer