clear

zoeken

search

Nieuw! Zeeland

05 maart 2009

De naam van het project is ongelukkig gekozen, vind ik, maar voor het feit dat de Zeeuwse overheid bereid is te luisteren naar de mening van de inwoners heb ik veel waardering.

In de ZB werd al enige tijd aan de Wiki van Nieuw! Zeeland gewerkt maar nu is de campagne pas echt losgebarsten. Heel aardig om te zien dat ook de bibliobus daar een rol in vervult.

Over nieuwe Zeeuwse zaken en interactie met Zeeuwen gesproken:de site van Zeelandnet is een levendige Zeeuwse community die onlangs ook in een nieuw jasje is gestoken. Frankwatching besteedde hier twee weken terug aandacht aan. Het jasje oogt niet spectaculair, maar mag er desondanks zijn, juist omdat ‘ie niet spectaculair oogt. Daar is ‘ie namelijk wel een stuk overzichtelijker door geworden. Speciale themapagina’s als De Storm zien er veelbelovend uit. Daar zou de provider meer mee moeten doen.

Ondertussen promoot Commissaris Peijs leuke Zeeuwse plaatsjes in New York en komt de provincie in beeld als Nucleair Speerpunt.

Ons mooie Zeeland, waar we niet op een polder meer of minder kijken. Of toch wel?

@

4 Reacties

  1. Bibman schreef:

    over die naam en die interpunctie is waarschijnlijk menig brainstorm overheen gegaan 😉

  2. Dat zou zomaar eens kunnen Laurent 🙂

  3. tenaanval schreef:

    Dat het in de bibliobus is maakt het inderdaad wel extra leuk! Waarschijnlijk heel effectief want je kunt niet echt ontsnappen als je aangesproken wordt door zo’n campagnemevrouw.

  4. Pushmarketing is dat 🙂

Reageer