clear

zoeken

search

Klassiekers deel 38: mets de l’huile

12 maart 2009

Het zijn lekkere klassiekers, van die nummers waar jij een hele zomer op hebt staan dansen maar die andere mensen niet of nauwelijks kennen. Mets de l’huile, van de obscure Franse band Reg’lyss is denk ik zo’n nummer. Ik heb er in ieder geval wel een zomer lang op gedanst, toen ik nog werkzaam was in zuidelijker oorden

Mets de l’huile petit homme dans la vie, il faut que ça glisse
De l’huile petit homme, écoute, écoute
Mets de l’huile petit homme dans la vie, il faut que ça glisse
De l’huile petit homme, écoute, écoute plutôt Regg’lyss

@

5 Reacties

  1. Klinkt best wel aardig, maar de groep is voor mij ook obscuur. Maar mijn kennis van Franse hits lijkt ook niet enorm te zijn. Hier herken ik er alvast geen van.

  2. Jee die ken ik ook niet inderdaad. Tijd om bij te spijkeren, me dunkt 🙂

  3. Inspiratie stof om kwistig mee te gaan quizen in Middelburg.

  4. boesje schreef:

    Is dit een soort Franse versie van K3 of zo met al die kids in de clip.

Reageer