clear

zoeken

search

De eerste Zeeland Tweetup

27 maart 2009


Het blijft een bijzondere gewaarwording om digitaal te communiceren met mensen die je nog nooit in het echt hebt ontmoet. Het wordt nog gekker als die mensen in je directe omgeving wonen. Je zou denken dat je mensen in een stadje als Middelburg vroeg of laat wel tegen het lijf moet lopen. Niets is echter minder waar, soms loop je online gewoon een grotere kans om dat te zien gebeuren.

Gisteren liet @ted142 me via Twitter weten dat hij samen met Arne Hulstein de eerste Zeeland Tweetup heeft georganiseerd. Die zal plaatsvinden op vrijdag 17 april, in café de Post in Goes. Ter gelegenheid van deze Meet & Greet heeft Arne een Ning ingericht.

Meld je dus aan, als je het leuk vindt om de mensen achter de Zeeuwse tweets eens te ontmoeten!

@

Reageer