clear

zoeken

search

Anita, het lieve Sletje

01 februari 2009


Heb ik al eens gezegd dat ik zeer tevreden ben over de spamfilters van Gmail? Er glipt maar zelden iets door de mazen van die filter. Vandaag floepte er wel een bericht binnen, overduidelijk gegenereerd met een vertaaltool. Het bericht is te mooi om niet te delen:

begroeting mijn mooie lieve vriend,

Happy voorspoedig nieuw jaar, hoop dat je genieten van de goede sfeer van de nieuwe komende jaar daar? Ik bid God Alimighty moet u bereiken op het punt uw toekomstige verwachting dagelijkse behoeften en wensen genoeg dit jaar.
Ik ben hier goed in Dakar Senegal, zou u mij het gebruik van dit medium mijn zelfvertrouwen aan u wederom de eerste plaats ontdekte ik uw e-mailadres tijdens het surfen op het net, ik afgeleid belang voor het verzenden van dit paar van mijn paar woorden leven geschiedenis voor jou.
Mijn naam is Mej. Anita Ukeh, ik kom uit Ivoor kust in West-Afrika momenteel woonachtig zijn in het vluchtelingenkamp in Dakar te wijten aan de burgeroorlog gaande is in mijn land, mijn overleden vader Dr fedrick Ukeh, was de persoonlijke adviseur van de voormalige hoofd van de toestand vóór de rebellen aangevallen mijn huis een vroege ochtend het doden van mijn moeder en mijn vader, het is alleen mij dat leeft nu en ik om mijn manier om de buurt van land Senegal waar ik nu woon, ik wil meer weten over u, uw voorkeuren en antipathieën, uw hobby’s en wat je doet momenteel.
Ik zal u meer vertellen over mezelf in mijn volgende post, wordt hecht mijn foto’s op mijn volgende mail aan u voor verdere introducties, al ben ik niet zo fotogeniek, ik hoop dat je niet zou vergeten, kunt u nogmaals contact met me opnemen op het bovenstaande e-mail adres ok, ook waardeert u het verzenden van uw eigen foto’s terwijl beantwoorden, ik wachten om te horen van u afgelopen.
met meerdere kussen en liefde,
Uw eeuwig verliefd vriend,
Anita Ukeh.

Ze is lief hoor, die Anita, maar wel een klein beetje een sletje 🙂

@

4 Reacties

  1. Hans schreef:

    Wat een sloerie.
    Ik heb nog geen mailtje van haar, maar bedankt voor de waarschuwing.

  2. Astrid schreef:

    Maar je kunt een vrouw in nood niet in de kou laten staan, Ed. Dat ze bij Frank kennelijk bot ving, maakt haar natuurlijk genoodzaakt verder te zoeken. Mannen… die snappen er ook niks van 😉

  3. boesje schreef:

    Ze heeft vast een foto van je gezien waarop je met je rug naar de camera stond. De eerste gedachte die toen in haar op kwam is mailen die kerel, voordat “Elvis” het gebouw verlaat.

  4. @ Hans: na mijn uitblijvende antwoord komt dat vast wel goed ^^

    @ Astrid: er komt een dag dat ik het nog eens doorkrijg….

    @ Boes: return to sender!

Reageer