clear

zoeken

search

23 Dingen, een nieuwe aftrap

11 februari 2009


Rob Coers zei het twee weken geleden al: hij is lekker bezig als het gaat om het begeleiden van het ’23 Dingen-traject’. Ik assisteerde Rob vorig jaar ook een half jaar, bij de begeleiding van de cursus voor medewerkers van Probiblio en de VOB. Het laatste kwartaal van 2008 verliep iets rustiger. Bibliotheekmedewerkers in heel Nederland volgden de cursus weliswaar nog maar bij die cursussen was ik verder niet betrokken, of slechts zijdelings. (in Zeeland)

Gisteren vond in Utrecht de aftrap plaats van een nieuwe cursus 23 Dingen, voor 127 medewerkers van BiSC, de PSO van Utrecht. Bij de begeleiding van die groep mag ik Rob weer assisteren, en daarom was ik gisteren heel even virtueel op bezoek bij BiSC. Ik denk dat ik niet overdrijf als ik stel dat dit een grote groep is, om met z’n tweeën te begeleiden. Gelukkig weten we ons gesteund door 14 interne coaches. Dat scheelt alles.

Dat neemt niet weg dat het de komende vier maanden wel eens voor kan komen dat ik wat minder tijd heb om te bloggen. Overdrijven zal ik dat echter niet.

Je weet zelf 🙂

@

Foto: Rob Coers

Reageer