clear

zoeken

search

Yahoo Answers: Al@din zonder scrupules

29 december 2008


Al@din maakt geen deel meer uit van mijn takenpakket. Soms mis ik dat werk. Ik was betrokken bij de dienst vanaf de lancering en vond niets leuker dan digitaal speuren in opdracht van klanten. Het kwam ook regelmatig voor dat iemand bijdehand wilde zijn en een vraag stelde die niet serieus was bedoeld maar wel zo was geformuleerd dat je het je niet kon permitteren de vraag met een kwinkslag te beantwoorden. Een nadeel (of voordeel, net wat je wilt) van digitale communicatie is immers dat je nooit weet hoe groot het verstandelijk vermogen van de vraagsteller is.

Toch was de verleiding om het spel mee te spelen altijd groot. Als ik een vraag serieus beantwoordde speelde in mijn achterhoofd vaak ook een minder serieuze variant. Mijn vingers jeukten soms om dat antwoord te geven.

Daarom kan ik smakelijk lachen om de mafheid die je soms ziet bij een dienst als Yahoo Answers, waar gebruikers elkaar antwoorden. Neem nu een inmiddels verwijderd antwoord op een onschuldige vraag over het mislukken van het downloaden vanQuicktime en iTunes. Dat antwoord is hier nog te vinden als screendump.

Apple is the legitimate front of the shadowy company Destructotech Ltd. They are an evil organisation which is slowly building up a huge share of all electronic devices in the world. All the devices are fitted with radio receivers and an extremely highly charged battery. This battery can be commanded via the radio receiver to unleash its charge into the user whenever the evil head of Destructotech, Dr. Sammy “the smiling shark” Sauron should choose.

However they have run into strong opposition and cannot build up a large enough market share to be worth killing off all the people that own their products. They need to attack in one go and crush enough people as to allow them to take over the world.

Yeah, anyways. Quicktime is just another shoddy piece of software they release that isn’t really useful for anything. All it does is instruct your device to recharge the battery for the deadly electrocution. This is why Apple insists on making you update you quicktime over and over and over again. They need to make sure that whenever they are ready to make their move, so are the million upon millions of murderous devices.

I do not expect to live after bringing this secret into the public domain…. I am but one, and what is one against an evil empire that could kill millions upon millions of iPhone, iPod, macbook. etc. users in one move.

Oh God here they come…. they just kicked down my front door. Just enough time to hit….submit

lol

@

2 Reacties

  1. Hehe, dat is pas een antwoord 😀
    Leuke job trouwens, jammer dat dat op die manier minder expliciet aanwezig is als bibliotheekjob.

  2. Tsja,sommige verschuivingen zijn logisch maar ook jammer. Doe je niet altijd wat aan he…

Reageer