clear

zoeken

search

Struikelen over lage drempels

04 december 2008


Je kunt constateren dat er overal in het land mooie dingen gebeuren, initiatieven worden ontplooid en veranderingen worden doorgevoerd. Je zou kunnen zeggen dat de sector in beweging is.

Je kunt dat -lekker zwart-wit- ook laten, en stellen dat er vrijwel niets gebeurt en dat iedereen weer even snel in de schulp terugkruipt als dat ze er bij tijd en wijle worden uitgetikt door hun managers.

Het kan allemaal. Je kunt het zelfs -lekker veilig- in het midden laten. Dat is misschien wel de beste insteek voor een kleurloze decemberdonderdag.

Feit is wel dat er van die dingen zijn die je jaarlijks of halfjaarlijks kunt evalueren en waarvan je al op voorhand met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunt zeggen dat er toch niets veranderd zal zijn. Ik zeg alleen maar: Wikipedia. Hard genegeerd door het grote leger informatiebemiddelaars. Daar doet een mijlpaal niets aan af.

Nu Wikipedia 890.000 dollar krijgt van de Stanton Stichting, om het bewerken van lemma’s laagdrempeliger en eenvoudiger te maken, zou je weer de hoop kunnen vestigen op nieuw elan, een nieuwe houding, een andere benadering. Maar ook dat kun je -lekker zwart-wit- laten.

Day after day I comb my brain
Searching for words which sound the same
Choosing these words and making them fit
Hoping, somehow, they’ll all make sense
If they don’t, don’t blame me
I’m exploring my identity

-Dirty Rotten Imbeciles-


Discover D.R.I.!

@

Foto

3 Reacties

  1. Mooi resultaat, ik ben alvast benieuwd hoe ze het laagdrempeliger gaan maken.

  2. boesje schreef:

    Zit je weer in de bird-modus ?

  3. anders ik wel, Benoit!

    @Boes: de gevederde vrind vliegt nimmer op ^^

Reageer