clear

zoeken

search

Publiceren op Slideshare vanuit Powerpoint 2007

16 december 2008
promoZB.ppt

View SlideShare presentation or Upload your own.

Vanaf nu kun je presentaties vanuit Powerpoint 2007 met een enkele muisklik exporteren naar je online account bij SlideShare. SlideShare geeft zelf uitleg in tekst en beeld over de SlideShare Ribbon.

Ik heb de nieuwe feature even getest door een oude powerpoint van 33 Mb te uploaden. Na de eerste poging kreeg ik de melding dat de upload geslaagd was maar kreeg ik de presentatie vervolgens niet in beeld bij SlideShare. De tweede poging duurde zo lang dat ik ‘m heb afgebroken. Het is moeilijk om vast te stellen of dit euvel nu wordt veroorzaakt door de plugin of door overbelaste servers.

In de presentaties van SlideShare wordt ook melding gemaakt van de mogelijkheid om presentaties meteen naar Twitter of FriendFeed te uploaden. Allemaal leuk en aardig, maar die feature werkt op dit moment nog niet.

Update: een half uurtje later constateer ik dat de powerpoint toch online staat, de upload komt dus met enige vertraging in beeld.

@

Via

5 Reacties

  1. Henk schreef:

    Jammer dat Office 2007 hier voorlopig niet wordt geïnstalleerd.
    🙁

  2. Ik heb het voor 15 piek gekocht bij Surfspot en automatisering vond het geen bezwaar als ik het zelf op de pc zette. Heb ik dus maar gedaan. Even wennen maar wel de moeite waard!

  3. Henk schreef:

    Heb thuis ook een surfspot exemplaar. Kostte idd bijna niets en werd supersnel geleverd!

  4. boesje schreef:

    15 piek, wat een afzetters zeg. ik had hem voor 11.

  5. lol,

    maar wij hebben dan vast een speciale versie

Reageer