clear

zoeken

search

Ning en Netvibes weer verbeterd

09 december 2008


Netvibes en Ning zijn mijn oogappeltjes, vooral omdat ze altijd in beweging zijn, continu verbeterd worden. Ning meldde gisteren dat de ‘Masterkey’ voor netwerkbeheerders zal verdwijnen. Dat doet me deugd. Je kunt voortaan ook geavanceerd zoeken naar leden binnen netwerken.

Netvibes kwam deze keer met iets meer spektakel: je kunt je feeds nu op vier verschillende manieren weer laten geven op je pagina: normaal, als een modern tijdschrift, als een lichtkrant of als een carrousel.

Binnen de afzonderlijke tabbladen krijg je nu ook veel meer vrijheid, als het gaat om het indelen van de kolommen.

Het aantal widgets wordt ook nog eens drastisch uitgebreid.

Is het geen feest? Is het geen dansje waard?


Discover Eddy Grant!

@

8 Reacties

  1. Robert schreef:

    Goed nieuws van Netvibes. Ik heb mijn website gebouwd met Netvibes struikelde al over wat glitches maar hopelijk kan ik het nu allemaal wat mooier presenteren.

    Greetz

  2. Yes you will sireee!

    😀

  3. Daan schreef:

    Toch wel schrikken, die nieuwe functionaliteit van Netvibes 🙂 Na weer eens 4 dagen RSS loos te zijn geweest wilde ik nu eindelijk een ‘Must Read’ tabje aanmaken. Je weet wel, zo’n lijstje van blogs dat je hier ook ooit publiceerde, die je gewoon altijd leest. Bleek ineens de hele vormgeving veranderd te zijn.

    Maar euh, je staat erin hoor, bij de must read.

  4. Ha Daan,

    Dat is kewl, om een moetje te zijn 🙂

    Kuz!

  5. PeterQ schreef:

    Ik word ook steeds enthousiaster over Netvibes. Alleen is het regelmatig verschrikkelijk instabiel, met name bij het inladen van RSS-feeds.
    Ligt dat aan de internetverbinding of is Netvibes nog niet bugsvrij?

  6. Er zijn wel eens problemen met het laden van feeds inderdaad, maar ik heb wel de indruk dat het iets beter wordt inmiddels.

    Als je veel tabbladen open hebt staan kan het ook drukken op je browsersnelheid. Bij de instellingen kun je daar nog wel iets aan veranderen als je dat wilt.

    Als je geen breedband hebt is Netvibes ronduit een draak….

  7. schrijverdezes schreef:

    Maar weet je wat ik dan weer zo jammer vind? Dat ze boven die nieuwe pagina ‘wordt lid’ zetten en dat ik, nooit te beroerd om iemand op een taalfout te wijzen, nergens kan vinden waar ik dat even kan melden.

  8. @ Schrijver: Netvibes laat dat de gebruikers doen. Onderaan de pagina zie je een link “help vertalen naar meer talen” staan. Dan kom je terecht op //translate.netvibes.com/

    Leef je uit!

Reageer