clear

zoeken

search

Klassiekers deel 22: History Repeating

19 december 2008

Het nummer kwam hier begin dit jaar al eens voorbij. Zelfs in 2006 al eens. Maar als je, al dansend en zingend op The Propellerheads, featuring Dame Shirley Bassey, voor het eerst een verzoekje krijgt om een klassieker te plaatsen: dan doe je dat toch gewoon?

History Repeating is een fijne dansplaat, met een heerlijk gezongen tekst. Het doet je onherroepelijk denken aan de wijze woorden van George Santayana:

Progress, far from consisting in change, depends on retentiveness. When change is absolute there remains no being to improve and no direction is set for possible improvement: and when experience is not retained, as among savages, infancy is perpetual. Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.

And I seen it befoooooooore…..
And I’ll see it agaaaaaaain….

@

3 Reacties

  1. Dappere Bas schreef:

    Jaah the proplheads. jarenlang vaste prik in de cdspeler. Vooral Echo & Bounce. Maar deze is ook goed hoor. :o)

  2. Een heerlijk plaatje om op schoon te maken ook 🙂

Reageer