clear

zoeken

search

Gezocht: gastbloggers

22 december 2008

In maart 2009 wordt de website Betafactor opgeleverd. Die website/community maakt deel uit van het project B├Ętabibliotheek. In het document hierboven kun je meer lezen over de doelstellingen van het project en de website.

De site telt nu 46 leden en is nog volop in ontwikkeling. Het is de bedoeling dat er vanaf januari samenwerkingsverbanden worden gestart met wetenschappelijk organisaties en partijen die zich richten op populair-wetenschappelijke onderwerpen.

“Passieve leden” zijn op Betafactor ook van harte welkom maar zoals iedereen weet gaat een website pas leven als er leuke en interessante informatie is te vinden. Daarom ben ik ook op zoek naar gastbloggers die het leuk vinden om af en toe iets te schrijven over de in de doelstellingen geformuleerde onderwerpen.

Lijkt het je wat? Stuur me dan een mail. Je mag je natuurlijk ook aanmelden op Betafactor en -vrijblijvend- bijdragen leveren.

Ik ben je nu al dankbaar voor je reactie!

Edwin

Reageer