clear

zoeken

search

Gelezen: de wet op internet

09 december 2008


Ik ga niet al te veel meer zeggen over het boek De wet op internet, van Arnoud Engelfriet. Het is al op vele plaatsen besproken namelijk.

Mijn aanvulling op de recensies:

Arnoud is ook voor mij de man bij wie ik terecht kan met al mijn vragen op het gebied van internetrecht. Zijn weblog Ius mentis is behalve een interessante ook een betrouwbare bron. En niet onbelangrijk: Arnoud schrijft in begrijpelijke taal.

Deze welgemeende complimenten laat ik ook los op De wet op internet. Het is een goed en zeer betaalbaar naslagwerk voor iedereen die actief is op het web.

Lees meer over dit boek bij:

Het boek is gedrukt en digitaal beschikbaar via Lulu.

@

Oh, en laat ik, als internetboef, vooral niet vergeten te vermelden dat de afbeelding afkomstig is van deze pagina. Er staat niets bij over copyright maar zijn site heeft een cc-licentie. Ik moet nog eens even opzoeken in zijn boek of je dan ook de foto’s op die site zomaar elders mag gebruiken 🙂

3 Reacties

  1. Dank je voor je recensie, Edwin!

    En natuurlijk mag je deze foto gebruiken. Al mijn werk is CC, inclusief mijn boek zelf. Zolang je wijzigingen maar weer deelt.

  2. Graag gedaan Arnoud,

    Het was ook een beetje een grapje. Op de OCN namen Marina en Liesbeth jouw boek als thema en kwam ik bij de testvragen als boefje uit de bus.

    Ik verwijs altijd, behalve als ik iets eigenlijk niet mag gebruiken. En dat komt ook wel eens voor…

    Ik kan in ieder geval niet zeggen dat ik het niet had kunnen weten, als het nog eens een keer misgaat 🙂

  3. Zo’n boeken zijn inderdaad “must have” onderdelen van een collectie 😉

Reageer