clear

zoeken

search

DOK Gaming op stoom

12 december 2008


Woendag kwam Ruben Been spontaan op bezoek in de Zeeuwse Bibliotheek. Hij was een paar dagen in Zeeland met zijn meisje. Ruben is de initiator van het prachtige initiatief Dok Gaming. Zijn klasgenoot Bart Visser loopt stage in de ZB en begeleidt bij ons de gamers.

Ruben en Bart vertelden mij met een grote grijns dat DOK Gaming grote vissen had binnengehaald: oud leden van de DCC-clan, een gameteam dat door hun prestaties in het verleden alom gerespecteerd wordt.

Ik vind het natuurlijk prachtig. In Delft staat gaming helemaal niet meer ter discussie. Houtturtochmeeop. Daar is het inmiddels een centraal en volwassen onderdeel van de bibliotheekbeleving geworden. Prachtig.

Terloops vertelde Ruben me dat DOK Gaming eind januari een Lan Party voor zo’n 200 gamers zal organiseren. Een heel weekend spektakel.

Superb.

@

2 Reacties

  1. Yikes … dat is pas een hoop mensen. Echt wel een toonbeeld van de DOKse vaardigheid, want dat in goede banen leiden vergt toch wel wat. Erg knap van het DOK. Had ik hier ook maar zo’n instelling in de buurt …

  2. Een dot van een kans Benoit 🙂

Reageer