clear

zoeken

search

Anders wonen

27 december 2008


“Who in their right mind lives here”, wordt het op Reddit genoemd. Het is alleraardigst om langzaam uit te zoomen binnen Google Maps, dan weet je wat er bedoeld wordt.

Wat een locatie.

@

6 Reacties

 1. Pierre schreef:

  Met een internetverbinding en een supermarkt zou ik het er wel uithouden denk ik…. 😉

 2. Robert schreef:

  Oef, je moet er maar zin in hebben om er te wonen. Het lijkt me wel gezellig voor familiemensen. Met zo’n kleine populatie kan het niet anders dan dat men op een gegeven moment op de één of andere manier allemaal familie van elkaar is 😉

  Ik ben overigens benieuwd van welk land het eiland is. Waarschijnlijk Groot-Brittanië. Dus met een beetje geluk voor de inwoners komt er zo nu en dan een schip aan met voorraden e.d.. Waarbij ik me gelijk afvraag wat de middelen van bestaan daar zijn. Gezien de grote loods bij het haventje gok ik iets van visserij. Of iets met schapen (gezien de vele groene lappen grond). Ook ontbreekt er een verstevigde landingsbaan, dus waarschijnlijk landen er alleen kleinere vliegtuigjes. Wat impliceert dat ergens in de buurt een groter eiland ligt met meer faciliteiten.

  Leuk dergelijke posts, je blijft er over nadenken 🙂

  Greetz

 3. Voor een een kortere periode lijkt het me wel een bijzondere ervaring. Mooi Wikipedia-lemma trouwens Robert! Bizar dat de bevolking ooit ook werd getroffen door een epidemie. Kun je niet goed hebben in zo’n gemeenschap!

Reageer