clear

zoeken

search

The Matrix onder Windows XP

13 november 2008

Deze video is speciaal voor liefhebbers van Ubuntu en de Matrixtrilogie. Mijn gedachten gaan uit naar een persoon in het bijzonder 🙂

Met dank aan Technologie Weblog.

@

11 Reacties

  1. Remco schreef:

    “Ubuntu…… I’m going to learn Ubuntu?”

    Hahaha, geniaal. Ik had hem natuurlijk al voorbij zien komen en heb de link niet eens hoeven te spammen 🙂

    Nou vooruit dan, voor één keer schaamteloze reclame:

    Downloaden
    branden als .iso
    pc herstarten met de cd in de drive!

    vanEs.

  2. Ziet er indrukwekkend uit! Origineel waar!

  3. Ik sluit me helemaal aan bij al wat Remco zei, het is gewoon geniaal goed gedaan. Ondertussen ben ik ook al ff bezig met Ubuntu en wordt telkens eenvoudiger om er de meeste dingen mee te laten draaien. Vooral Wine is er erg op vooruit gegaan in mijn mening. En dat zal het straks nog meer worden nadat ik die leuke tip uit je screenshot is uitgeprobeerd heb.

    Want die alternatieve versie kende ik nog niet, de standaard VirtualBox die ik kende vond ik maar niks. Wegens te onhandig.

    Als je zo nog tips hebt laat maar komen zou ik zeggen 🙂

  4. Robert schreef:

    Hilarisch 😀

  5. Hans schreef:

    Hij is heel leuk

  6. sophieschoice schreef:

    Je had er al eerder over geschreven maar daar las ik kennelijk overheen. Door een vraag van een klant naar Nederlandse info over Ubuntu nu met meer aandacht zitten lezen.
    Die hoop ik alsnog blij maken met een aantal bij elkaar gesprokkelde linkjes van jou en je vriendjes.
    Met dank voor die handige labels.
    Groet,
    Cis

  7. @ Allen: zelf zou ik er ook eens meer mee moeten doen. Als de pc opstart ga ik toch altijd weer naar windows, omdat ik er de tijd steeds niet voor vrijmaak. Ik krijg steeds meer het gevoel dat het een zwaktebod mijnerzijds is. Kwestie van tijd misschien. Feit is dat Ubuntu een prachtig gratis alternatief is.

    Het respect is er in ieder geval…

  8. Remco schreef:

    @ sophieschoise:

    Voor Ubuntu gerelateerde vragen mag je me altijd benaderen hoor.

    @ Benoît:

    Ik begrijp dat je “ontdekkend” bezig bent met Ubuntu. Geloof me, de leercurve is behoorlijk stijl maar als je eenmaal een eindje op weg bent biedt het zeer veel voordelen.

    Over Virtualbox: installeer deze. Ipv de Virtualbox uit de Ubuntu software repo’s. Het voordeel is dat je ahw een “pro” versie hebt die je als thuisgebruiker gewoon mag gebruiken. Deze versie ondersteund ook je USB poorten. Wat ook leuk is: Guest additions. Kan je Ubuntu draaien met een windows taakbalk onder aan je scherm.

    Mocht je vragen hebben, PM me of kijk eens op het Ubuntu forum.

  9. @ Remco : Ik volg Linux sinds zijn beginjaren toen ik er puur toevallig iets over las in op een Zwitserse heuveltop. Waarna ik elke keer het laatste reeks hoofdreeksnummer heb zitten uittesten.

    Zo heb ik onder andere Red Hat / Fedora, (open)Suse, Mandrake, enz. kunnen ervaren. Maar telkens vond ik het geheel net iets teveel ontbreken om er voltijds mee aan de slag te kunnen gaan.

    Met uitzondering voor het server gebruik. Maar Ubuntu slaagt daar sinds de laatste 3 LTS releases naar mijn mening wel in, door even vlotte usb ondersteuning te geven, vervolgens de printers te regelen en nu dus ook de wi-fi verbindingen.

    Waardoor ik wel al in zekere mate vertrouwd ben met linux, maar nu ook niet om te gaan zeggen dat ik een echt geroutineerde gebruiker ben.

    Ik sta dan ook altijd open voor tips en advies 🙂

Reageer