clear

zoeken

search

Makkelijk zoeken in HBO-scripties

04 november 2008

Jos en Gerard schreven al over de HBO Kennisbank. Daar hoef ik niets meer aan toe te voegen, of het moet zijn dat ik vind dat deze nuttige bron er veel op vooruit is gegaan sinds de laatste keer dat ik ‘m bezocht. Nee, deze keer gaat het me vooral om de promotie van Gerard’s widget.

Hij is fraai, nietwaar?

@

6 Reacties

  1. Robert schreef:

    Inderdaad een erg fraaie widget! Kudos voor Gerard!

  2. Gerard Bierens schreef:

    He Edwin,

    mooi dat je ‘m mooi vind, en ook mooi dat je de aanpassingen op de HBO-Kennisbank als een vooruitgang hebt ervaren. Die aanpassingen komen trouwens uit het E2V2 project, waarin ik ook mijn dingetje mag doen.

    Stay tuned, want er komen later dit jaar nog meer nieuwe features in de HBO-Kennisbank

  3. @ Gerard: jij bent toch altijd een stille kracht he. Als jij alles van de daken zou schreeuwen wat je aan het doen bent…

    🙂
    Cool!

    Verklaart dat overigens ook dat ik IP-artikelen van jou tegenkwam in het systeem? Ging over de bibliotheek. Ik vroeg me af wat de selectiecriteria waren want mijn 2005-scriptie zit er niet in, en ook geen ip-artikelen ofzo.

    Niet erg hoor, maar ik vroeg me af hoe dat werkte…

    @

  4. Gerard Bierens schreef:

    Nou euh, zo stil ben ik ook weer niet, ‘t is meer een kwestie van er niet aan toe komen om al die dingen te doen, en er ook nog eens over te schrijven.

    Waarschijnlijk ben je net iets te vroeg afgestudeerd, de meeste deelnemende hogescholen zijn met plaatsen van scripties in 2006-2007 begonnen. Met wat meeval komt ie er nog met terugwerkende kracht bij.

    De selectiecriteria zijn afhankelijk van de instelling, de ene hogeschool kan bijvoorbeeld stellen dat ze alleen scripties met het cijfer 7 of hoger plaatsen, de ander houdt het misschien liever op een 6. Wij als bibliotheek bemoeien ons daar niet mee.

    De HBO-Kennisbank bevat naast scripties ook publicaties van medewerkers en leermiddelen. Vandaar dat je ook publicaties van mij tegenkomt, die komen uit de Fontys-repository.

  5. Jos van Helvoort schreef:

    Dag Edwin,

    je kunt de digitale versie van je scriptie alsnog aanmelden bij j.companjen@hhs.nl.
    Groet,

    Jos

  6. Hoi Jos,

    Bedankt voor de tip. Ik zal eens even graven in de digitale archieven!

Reageer