clear

zoeken

search

London Calling november 2008: prelude

14 november 2008


Ik ga weer heel veel bandjes zien vanavond en morgen. London Calling wordt al bijna een traditie.

Dit krijgen we vanavond voorgeschoteld, dit morgen. Fijn om te weten dat ik geen van de bands, m.u.v. Bromheads Jacket, ken. Dat worden weer lekkere onbevangen sessies.

Ik ga eens wat anders proberen deze keer. Verslag doen via Keizer en Twitter. Twitstat Mobile was al geïnstalleerd en zojuist heb ik ook Twitpic aan de favorieten toegevoegd. De test was ok.

Vanavond zal ik zien of het bevalt. De foto’s van de HTC zijn niet best. Het toestel heeft geen flitster en de zoomfunctie werkt ook al niet meer goed.

En misschien heb ik wel mazzel en blijven we gewoon lekker thuis om een beetje te karten. In dat geval komen er helemaal geen tweets, vrees ik 🙂

@

4 Reacties

  1. Nat schreef:

    Ken geen vd bands terwijl ik als plaatjeshandelaar toch wel wat hoor te weten.. Should I stay or should I go? Ik zou gaan karten 🙂 Stuurtje lenen?
    Veel plezier.

  2. meeuse schreef:

    Glasvegas is leuk Vinnie,
    veel plezierrrrr

  3. @ Remco: thanks! Gaat prima

    @ Nat: het leven rond al deze bands speelt zich voornamelijk af op myspace. Het is bizar hoeveel mensen uit het publiek alles al mee kunnen zingen, zonder dat er een plaat is verschenen. Bands roepen na een optreden dan ook niet “koop onze cd” maar “check ons op myspace of youtube” Toch een andere cultuur…

    @ Meeuse: hee man! Leuk jou hier eens te zien. De Vinnie-naam komt maar uit een hoek 🙂

    Ik ga Glasvegas zeker checken! Dank.

Reageer