clear

zoeken

search

Gogo bibliotheek Hengelo

26 november 2008


Astrid heeft het over die cursus maar presenteert vervolgens wel een prachtig vervolg op die cursus: een Blog voor de bibliotheek Hengelo. Geen geouwehoer, gewoon in de materie gedoken en met een heus team aan de slag gegaan.

Ik had hier liever geschreven dat ik dit niet bijzonder vind, maar helaas weet ik hoe moeizaam het vaak gaat, als je dit soort initiatieven binnen een organisatie van de grond wil krijgen. Daarom een dikke pluim voor de bibliotheek Hengelo!

En als ik zo vrij mag zijn om een tip te geven: geef alle 6 de auteurs een gezicht. Ik wil als klant best weten hoe mijn online inlichtingenmedewerker eruit ziet.

Gogo Hengelo indeed!

@

4 Reacties

 1. Astrid schreef:

  Cool 😉
  En bedankt voor de pluim.
  Aan die gezichten wordt gewerkt, dat beloof ik.

 2. Bieblog Hengelo schreef:

  Bedankt voor de melding, Edwin! We gaan ons best doen… En we gaan werken aan het smoelenboek,hoor!

 3. Graag gedaan! Dat het maar op moge leveren wat het op kan leveren!

Reageer