clear

zoeken

search

Het Zeeuws Aanvalsplan Laaggeletterdheid

09 oktober 2008


Als je in een wat grotere bibliotheek werkt komt het regelmatig voor dat er dingen worden georganiseerd die helemaal langs je heen gaan. Dat is geen goede zaak maar het is onvermijdelijk. Je ziet niet alle folders, je kent niet alle programma’s uit je hoofd. Bij mij werkt het bovendien zo dat de kans groot is dat intern nieuws dat niet via mail of Netvibes binnenkomt me ontgaat.

Er zijn ook evenementen die wel worden aangekondigd maar waar je niet bij kunt zijn. Toen ik afgelopen maandag in Den Haag was, werd de Zeeuwse Bieb vereerd met hoog bezoek. Het is fijn dat collega Henk dan verslag uitbrengt, anders ben je toch al gauw overgeleverd aan de media.

Dr. Henkenstein neemt sowieso vaak de moeite om ons geïnformeerd te houden over het reilen en zeilen op de begane grond van de bibliotheek. Vandaag mailde hij bijvoorbeeld dat Aaf Brandt Corstius gisteren op bezoek kwam, in het kader van de Kinderboekenweek, nu ook niet bepaald een evenement waar ik nauw bij betrokken ben.

Daarom de loftrompet voor Henk. Hier en nu.

@

Afbeelding

6 Reacties

 1. Henk schreef:

  En dan sta ik niet eens in Wow!ters overzicht van bibliobloggers. Maar zonder gekheid, dat is het fijne van web 2.0: dat je de kennis op een makkelijke manier kunt delen.

  Thanks,

  Henk

 2. Dat is op zich wel vreemd. heb je dat wel eens aangekaart? Of wil je dat ook liever niet?

  U2.

 3. Henk schreef:

  Ik vind het allemaal best. Marina heeft me overigens voorgedragen bij Wow!ter.

 4. Henk schreef:

  BTW: bij jou sta ik ook bij de overige links! 😉

 5. Dat was een gevoelsmatig iets denk ik maar ik wil je ook bij de bibliobloggers zetten hoor, maakt mij niet uit 🙂 Daan staat er immers ook…

 6. Henk schreef:

  Doe maar een dodde!

Reageer