clear

zoeken

search

Statistieken augustus 2008

01 september 2008


Na al mijn gemier en gemek over het tijdelijke verlies van een Google pagerank en wat dies meer zij kan ik vandaag constateren dat het allemaal behoorlijk meevalt met de schade.

Google Analytics stelt dat ZBD in de maand augustus 15.535 bezoekers mocht verwelkomen die samen goed waren voor 27.326 pageviews. Die mensen verbleven gemiddeld 2,5 minuten op de site en komen voor 27 % binnen via zoekacties in Google. Ik leer daarvan dat je ook zonder pagerank nog regelmatig op kunt duiken in zoekresultaten.

Feedburner stelt dat ZBD over de maand augustus gemiddeld 1974 rss-abonnees telde, die samen goed waren voor 62.345 views en 5.558 clicks. De meest bekeken post (721 keer) had betrekking op….Feedburner.

Bibliotheek 2.0 begint ook weer een beetje op te krabbelen. Dat platform telt inmiddels 1231 leden die in augustus 5.951 keer op bezoek kwamen en 26.403 pagina’s bekeken.

Moraal van het verhaal: geen reden tot paniek. Er is zoveel meer dan Pagerank…

@

4 Reacties

  1. … was er dan paniek? 😉
    Indrukwekkende cijfers trouwens 🙂

  2. Nee hoor, maar af en toe een angstvallig blikje kon er wel af ^^

    Thanks

  3. boesje schreef:

    Daarom een biefstukje om het te vieren zeker mr DJ in the house? Ik heb je inmiddel aangemeld voor vaste DJ bij American. Maar ik begrijp uit je sms dat je jezelf al aangemeld had.

  4. Hee grappenmaker! De biefstuk was gewoon omdat die lekker zijn en dj’en heb ik al lang genoeg gedaan…

    Ruim baan voor de jonge talenten he 🙂

Reageer